Geboren in 1947 te Vlaardingen. Tijdens de beroepsopleiding, weg- en waterbouw, is de belangstelling voor tekenen ontstaan. Naast het technische tekenen moest er ook geschetst worden naar de werkelijkheid; gebouwen, voorwerpen e.d. Vanaf die tijd heb ik altijd getekend, landschappen, dieren, enz.

In 1984 verhuisde ik naar Veghel in Brabant. Ik ben toen lessen gaan volgen op het Pieter Brueghel Instituut. Naast het tekenen kwam daar toen ook het schilderen in olieverf bij. In die tijd waren dat voornamelijk stillevens.

Mijn interesse ging ook uit naar het tekenen van model en portret en heb daar ook les in gehad. Nog steeds teken ik in een hechte groep naar model en portret.

Op een gegeven moment ontdekte ik het tekenen met kleurpotlood. Daarmee maak ik voornamelijk verstilde landschappen. Voor mijn onderwerpen maak ik schetsen van het rivierenlandschap en het wijdse landschap met kwelders e.d. waarbij ik ter ondersteuning foto’s maak. Veelal is water een onderdeel van mijn tekeningen.

Mijn werk heeft geen diepere betekenis dan in de tekeningen rust proberen weer te geven, die buiten om ons heen veelal verdwenen is.